Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Filter za gorivo P111000000052 TUNLAND

Na zalogi
€18.77

Sku:

p485197

Oznake:

~~Dobrodošli v naši spletni trgovini! ~~

Smo posebno Kitajsko avtomobilskih delov in avtomobilskih pribor , lahko tudi pomoč glede zahtevo stranke.Vztrajamo na prodajo dobre kakovosti deli z najboljše cene.

Dostava :

1. Vaše naročilo bomo obdelali v 1-2 delovnih dni

2. Prosimo, bodite bolj pozorni na svoje naslova naročila, ki se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. (Če ste iz Rusije, Prosim, pustite vaše polno ime.To je zelo pomembno)

3. Prosimo, preverite izdelka ali je v dobrem stanju, preden se prijavite v paket.Če je poškodovan,ga mora zavrniti in sprejeti fotografije, ki nam za pomoč.

4. Če še niste prejeli pošiljko v roku 35 dni ,nas prosimo kontaktirajte.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

5. Je kupec, ki bi morali plačati carinske dajatve.

Pišite nam:

*Prosimo, preverite, ali je številka dela svoje predmete, preden da.Če niste prepričani, delov, se obrnite na nas pred nakupom, da ne pride do napak.

*Če želite postaviti velik, da bi za debelo, vas prosimo, da nas kontaktirate.

*Če morate naročiti več predmetov, všeč nam prvi.Nudimo vam nekaj popust.

Vrnitev:

*Če obstaja kakršen koli problem z vašega predmeta,kot je prevelika za vaš avto ali biti poškodovan v tranzitu, ali neprimerljivo ali se izgubi,prosim, ne pusti negativne povratne straightely, prosimo, obrnite na nas za pomoč.

*Seveda, če se zmotite za nakup nepravilne ali neustrezne izdelke, ki jih lahko vrne izdelek ,vendar je treba plačati za ladijski promet stroške izdelek vrnete.

Povratne informacije :

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki,vljudno prosim, pustite vse 5-zvezd povratne informacije za nas,bo veliko spodbujajo k nam.

2. Če obstaja kakršen koli problem,prosimo, obrnite ali šolanja sporočila z nami,bomo poskušali naše najboljše za vas ročaj problem.

\

SREČNO NAKUPOVANJE!

Nižji swing arm gred zaostrovanje matica ,P1292030009A0 ,za Foton Tunland avto

Poreklo Celinska Kitajska
OEM ŠT. P111000000052

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene