Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

2PCS Kapsula Primeru Sveže-Vodenje Polje Zel Jasnejše Pokal Vrsta Hrane za Shranjevanje Posode Rastlinskih Za Ohranjanje Koper Koriandra

Na zalogi
€20.56 €13.16

Sku:

p488350

Oznake:

2PCS Kapsula Primeru Sveže-Vodenje Polje Zel Jasnejše Pokal Vrsta Hrane za Shranjevanje Posode Rastlinskih Za Ohranjanje Koper Koriandra 1.[Ugodnosti]prednosti modela so pregledno windows, trdi lupini ščiti listov se zdrobijo z drugimi predmeti v hladilniku, so lahko videli, kaj je notri, medtem ko jim omogoča, da diha, z optimalno hidracijo ravneh.Zdaj je to bolje, kot zavijanje v vlažno krpo!Ustreza vsem standardom hladilnik vrata.

2. Triple Življenje Svežih Zelišč: vpije stebla v vodo, da zelišča, sveže do tri tedne, odvisno od zelišč, ki vam omogoča, da bi okusne, zdrave jedi na dom.

3.[100% BPA FREE]Visoko Kakovost Materiala - BPA free materiala naredi ta rastlina preserver 100% varen, vzdržljiv in enostaven za čiščenje.Pretresel mraz jasno površina omogoča jasno prepoznavnost zelišč in izdelkov, ki prenesejo pomivalnem stroju ali ročno čiščenje

4.[Ponovno napolniti Posodo s Odstranljiva Pokrov]Sperite in pat suh zelišča po vaši izbiri (bazilika, koriander mete, drobnjakom, rožmarin, origano, timijan ali beluši) in jih postavite v stroki.Zaprite sprednji pokrov, da se zaskoči na svoje mesto.Dodajanje sveže vode z rezervoarjem, preko odstranljiva pokrov posode.Prepričajte se, da se potopite izhaja v vode za maksimalno učinkovitost.

5.[OPOMBA]Za najboljše rezultate, prosim, ne pozabite, da spremenite vode vsakih 3-5 dni.Ponovno napolniti rezervoar z odstranljiv pokrov, ki omogoča polnjenje in ponovno polnjenje preprosta.Imejte okusno zelišč in zelenjave, svežega in čistega.Smo ljubezen, hrano, še posebej, ko uporabljate svežih zelišč, da začinilo vaše jedi.

Barva: Bela & Pregledno

Material: plastika

Vsebina Paketa:

2 x Zel jasnejše

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene