Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Model 3 Y Kabina Zračni Filter HEPA, Nadgradili Zračni Filter Z aktivnim Ogljikom Zamenjati Za Tesla Model 3 Y 2017-2023, 2 Pack

Na zalogi
€23.19 €14.15

Sku:

p497799

Oznake:

Model 3 Y Kabina Zračni Filter HEPA, Nadgradili Zračni Filter Z aktivnim Ogljikom Zamenjati Za Tesla Model 3 Y 2017-2023, 2 Pakiranje [Odlično Prilagajanje]HEPA filter kabine zraka je posebej zasnovan za Tesla Model 3 Y. Primerni za Model 3 Y 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023, v kabini zračnega filtra aktivno oglje se lahko popolnoma prilegajo vaši ljubljeni Tesla.

[Bistvenih pribor]filter Kabine zraka je opremljen z satja čiščenje sistema, ki lahko učinkovito absorbirajo škodljive drobni delci, plina in prahu, in filter za fine delce nad 0.3 Mikrometrov.Zračni filter HEPA za tesla lahko odstranite značilen vonj in izboljšanje kakovosti zraka v največji meri.Dihanje svežega zraka je bolj koristno za zdravje vas in vašo družino.

[Odlično učinkovitost]zračni filter ima tri plasti zaščite: Melt blown elektrostatično plast+ HEPA Filter plast+ Kratko oglje.V HEPA air filter učinkovito preprečuje škodljive drobnih delcev, ki vstopajo brez vplivajo na prost pretok zraka v kabini, ki vam omogoča, da uživate v svežem in zdravem okolju.In zračni filter sprejme visoko kakovostne ABS plastike okvir, ki je močnejši in preprečuje deformacijo, korozije in razpok.

[Enostaven za Namestitev]Boste morali odstraniti zrak stražar ploščo in dal HEPA filter kabine zraka neposredno v zrak.

[Priporočljivo za Avto Nego Strokovnjaki]Za varovanje zdravja vam in vaši družini, je priporočljivo, da kabina zračni filter za tesla model 3 nadomesti vsako 8-12 mesecev ali vsakih 12.000 pa do 15.000 oseb milj,še posebej v prašnem in vlažnem področjih.

barva:Črna+bela

Material:aktivno oglje

Vsebina Paketa:

2 x Kabina Zračni Filter

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene