Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

QT&QY 45L Vojaško Taktično Nahrbtnik Vojske Vrečko Lov MOLLE Nahrbtnik TELOVADNICE Za Moške EOS Prostem Pohodništvo Nahrbtnik Čarovnica Steklenico Imetnika

Na zalogi
€46.43 €32.57

Sku:

p50091

Oznake:

Pohodniške jakne

✅【Razlika med različice 1.0 in 2.0 】Različica 1.0 MOLLE sistem je izdelan iz tkanine.Različica 2.0, MOLLE sistem, ki je narejen iz laser perforirano dvojna plast tkanine in oprtnice stisnjena za moč.

✅【PROSTOR, ki GA POTREBUJEJO】To Vojaško Taktično nahrbtnik velikost appro:50 cm x 30 cm x 30 cm dimenzije in ustrezno velika 45L zmogljivosti, ta paket je prostora za vse vaše bistvene prestavi.Velika multi-layer notranje zadeve predaloma lahko sprejme veliko na prostem oprema, in tudi izpolnitev vaših dnevnih potovalne potrebe.veliko območje Velcro, da nahrbtnik različnih z drugimi nahrbtniki, ga lahko prilepite vsak obliž, ki vam je všeč. .eden NAS zastavo obliž za darilo(lahko odstrani).

✅【TRAJNE & NEPREMOČLJIVA】Vojaški razred nahrbtnik je izdelan iz 900D poliester materiala, taktični napad nahrbtnik je okrepiti in dvojno sešijejo na vseh točkah stres.Odporen in težka in naša Poseben premaz naredi naše usposabljanje nahrbtnik vodo odporen in odporen dokaz.

✅【MOLLE MODULARNA ZASNOVA】 Molle nahrbtnik jermeni sistem na sprednji in straneh, namenjeni za uporabo v kombinaciji z drugo opremo, lahko priklop dodatnih vrečkah ali orodja, kot taktično nahrbtnik; kot grelnik vode vrečka, walkie-talkie, torbica, prvo pomoč, torbica, baklo torbica, torbica za manjše izdelke in tudi spalna vreča in mat.

✅【VEČ ODDELKOV】izdelani s 5 predali za shranjevanje različnih stvari: dve prednji žepi za manjše predmete, dveh velikih oddelkov z vgrajenim zippered žep in očesa žep za velik in pomemben material, namenjen laptop/naprave prostora (17"), skriti nazaj žep za pogosto uporabljene predmete, vojska vojaški nahrbtnik odpre ravno na 180 stopinj za enostavno pakiranje/razpakiranje.Taktično nahrbtnik je steklenico imetnika na obe strani nahrbtnik, lahko primerni za 750 ml steklenico vode, dežniki ali orodja.

Spol Moški
Velikost 45L
Blagovna Znamka QT&QY
Material Poliester
Nahrbtniki Tip Softback
Dež Kritje, No
Poreklo Celinska Kitajska

1 Ocene za ta izdelek

  • Gost
    2023-09-23

    Super vrečko - najlepša hvala. Za tiste, ki se sprašujejo, to ni popolnoma beli v notranjosti. Nekaj črnih delov. Spredaj, 2 žepa/oddelkov so popolnoma bela notranjost, čeprav. Naredi iščejo stvari veliko lažje. Je 8 dni, da pridejo v združenem KRALJESTVU.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene