Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Canva Prenosno Orodje Trak Vrečko Vrečka Klešče Klešče, Izvijač Trak Vrečko Primeru Platno, Trak Orodje Torba Organizator Orodja Vrečko Za Shranjevanje Primera

Na zalogi
€13.30

Sku:

p50674

Oznake:

orodje trak vrečko vrečka izvijač izvijač

modname=ckeditor 1.Vsestranski Namen Orodje, Mošnjički: Bistveno zadrgo žepi, ki lahko prenašajo različne majhne pillers,izvijači, vtičnice, pnevmatike gaugesor ravno orodja,nikoli ni problem . 2.Prihranite Čas In Trud Orodje Roll Up Vrečko: Hitro in enostavno accessable za orodja in majhne pribor . 3.Enostaven Za Shranjevanje Orodja Organizator Vedro: Zvitkih za enostavno shranjevanje & carry,zadrge in zaponke za varno zaprtje . 4.Vrhunska Kakovost,Močne In Lahke Ključ Roll:Dobro zgrajena z močno pritrditveni trak v sredini, Material: platno, Velikost: 47*28 cm Barva: Kot je prikazano na sliki Vsebina Paketa: 1 * orodje vrečko za shranjevanje .Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.Opomba : Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Mi bi cenil, če ste zadovoljni s te postavke.Če nam 5 sijoče zvezde in delite svoje dobre občutke ali lepa realne slike.Vaše pozitivne povratne informacije, bo zelo koristno za nas in nove kupce.Če ne boste zadovoljni z izdelkom, prosim, ne sporu ali pusti negativne komentarje.Prosimo, da nas kontaktirate.Mi vam bo z zadovoljivo rešitev v najkrajšem možnem času.hvala!

Glavni uporablja Orodje za shranjevanje
Specifikacija 47x28cm
Poreklo Celinska Kitajska
Blagovna Znamka MOONBIFFY
Vrsta Orodje Torbici

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene