Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

18Pcs Gline Orodja, Keramike, Gline Kiparstvo Carving Orodja Nastavite, Lončarstvo, Kiparstvo Orodja Nastavite, Keramične Gline Modeliranje, Orodja za Komplet

Na zalogi
€21.07 €10.53

Sku:

p509318

Oznake:

Značilnosti:

OOTDTY

Paket Vključuje:

Boste dobili 18 kosov lesenih gline orodja v različnih oblikah, dovolj količina, ki izpolnjujejo vaše različne potrebe, ti priročno orodje svetlobe v teži in opozoril, ki zagotavlja natančne podrobnosti, natančnost in učinkovitost.

Trajno: Ta multi-funkcijo, leseni ročaj, gline, keramike, kiparstvo orodja so izdelana iz kakovostnih lesenih in nerjavnega jekla, leseni ročaj so polirani skrbno, z gladke površine in udoben ročaj, glava je narejena iz nerjavečega jekla niso enostavno rje ali zlom, ki ima dolgo življenjsko dobo.

Prilagodljiv Design: Naše lončarstvo, kiparstvo orodja, ki vam z različnimi carving oblike za vas, da izbirajo, kot so carving, rezanje, modeliranje, obrezovanje, glajenje, itd., za zagotovitev večje prožnosti za vaš design.

Večfunkcijsko: Ta orodja so primerna za pokrivanje kiparstva, likovno carving, drobne obrti kiparstvo, poleg tega so tudi dobra izbira za druge mehko modeliranje materialov, kot so rezanje, sekanje, modeliranje, obrezovanje, itd.

Praktična Darila: Ti lončarstvo, kiparstvo orodja, ki so enostavne za uporabo in se lahko uporablja za začetnike in usposobljenih ljudi, ki so vam lahko prinese veliko udobje v procesu oblikovanja keramike in pomagajte vaši pleskarska dela.

Specifikacije:

Material: lesa, Kovine, PVC

Barva: Kot Na Sliki

Package Teža: pribl.170 g

Velikost: Kot Na Sliki

(Več Velikosti Podrobnosti, Prosimo, Glej Sliko.)

Paket Vključuje:

18Pcs x Lončarstvo, Kiparstvo Set Orodja

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja.Prosimo, poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Vrsta Debelo No
Nastavite Vrsto Da,
Poreklo Celinska Kitajska
Material Lesena, Kovine, PVC

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene