Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Otrok frotir 6-12y Fantje Dekleta Koralni Žamet haljo Zajec Ušesa Risanka Hooded Hidrofilni Tkanino Odeje Za Dojenčke

Na zalogi
€231.15 €184.92

Sku:

p51233

Oznake:

SUPER MEHKI IN VPOJNI MATERIAL: otrok frotir je dihanje in vpojne, mehko kot puhasto belo oblak, ki je kot nalašč za občutljivo kožo.Otroka hooded frotir lahko, da vaš dojenček telesa in glave toplo, še posebej ponoči, zmanjšati vaš dojenček je tveganje za lovljenje hladno.

Zagotoviti zadostno rast prostora za dojenčke in majhne otroke, ki je zelo primerna za otroke.Uporablja se lahko tudi kot odejo, da vaš dojenček toplo po zabavna kopel čas.

Suho in toplo: enostavno, da dajo na in vzlet, suhe vode hitro po tem, ko tuš ali plavanje, srčkan živali obraz, udobno ruta, voditi otroške glave toplo.Zapenja z gumbi, je enostaven za nošenje in ne zdrsne izven vašega telesa.To pajama je lahek in kot nalašč za druženje s prijatelji doma.Klasična kimono design, ki je kot nalašč za v kopalnicah, bazenih in plažah.

SRČKAN ŽIVALI OBLIKO: baby kopel brisačo značilnosti srčkan živali glavo kritje načrt dodate zabave za vašega otroka kopel čas.Zapenja z gumbi, je enostaven za nošenje in ne zdrsne izven vašega telesa.To je odlično darilo, ki ga lahko dajo vaš otrok na noč Čarovnic, Božič, Pust, Novo leto in rojstni dan stranke.

Enostavno Čiščenje: Ročno ali Strojno Pranje, Suh Zrak.Ne belilo.Prosimo, pranje pred uporabo.

Opomba: 1. Tam bo 1-3cm napaka v ročno merjenje velikosti

2. Zaradi različnih monitorjev in streljanje razsvetljavo težave, ta izdelek bo imel rahle barvne razlike, prosimo, da upoštevate dejanski izdelek

Vzorec Tipa Trdna
Sezona Štirje Letni Časi
Poreklo Celinska Kitajska
Barve Multicolor
Funkcija Hidrofilni, Risanka
Starostna Skupina Dojenčki
Uporaba Prešito Odejo, Kopalni plašč, kopel stolp
Starostni Razpon 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y
CN Zhejiang
Spol Unisex
Material BOMBAŽ

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene