Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Avtomatski električni krogelni ventil pogon AC 220V tri žice, dve-nadzor 2-way 3-stezni notranji navoj DN15 DN20 DN25 DN32 DN40 DN50

Na zalogi
€337.56 €236.29

Sku:

p58983

Oznake:

Ventili

Dimenzija: DN15 DN20 DN25 DN32 DN40 DN50 Funkcija: 3 Žice, Dve Kontrolni Način: 2 Način /3 Način, (3 Način je T tip) Odpiranje/Zapiranje Čas: 5-15 sekund Maxmum Delovni Tlak: 1.6 MPa / 232psi; Medij: Voda, Zrak, Olje; Napetost: AC220V 50/60 Hz na Voljo; Moč: Max je 6W Delovanje: Motorna in ročno(z ročno stikalo funkcija) Življenjska doba: 100000-krat; Material: Medenina,ABS plastično Tesnilo Material: EPDM & PTFE; Okolje Temperatur :0°~65° Celzija; Srednje Temperatur: 0°~95° v Celsiu Nepremočljiva ravni:IP67

Navor:8NM Bodite pozorni na nekaj točk! 1. Ventil odpiranje in zapiranje vrstice ni mogoče polniti, ob istem času, sicer se motor bo poškodovan ali da delo ne bo povsem normalno! 2. Napetost mora biti stabilna v 220 ± 10% 3 .Odrežite napajalni pred namestitvijo in mora biti nameščena s strani strokovnjakov.

4 .Smer mora biti enaka smeri, na ohišju.

5 .Ventil mora biti nameščen nad ljubitelj vode pladenj, da se zagotovi, da kapljice vode pade v vodo pladenj.

6 .Ventil in voznik mora biti nameščen znotraj ±60° v vertikalni smeri, in bi morala biti vsaj 30 mm prostor nad za demontažo.

7 .Morali bi biti dovolj prostora iz okoliških cevi, naprav in stavbe za vzdrževanje, obratovanje, in pazite, da mesto je dosegljiv za vzdrževalno osebje preko jaškov.

8 .Dve ali več ventili, ki se ne more priključiti vzporedno.Če vzporedne povezave je res potrebno, uporabite rele za izolacijo.

9 .Nameščen ventil prvi in preskusni tlak v cevovodu, nato pa namestite gonilnik.

10 .Če je gonilnik že nameščen na ventil, ne uporabljajo sile, na katerih se voznik med namestitev in odpravljanje napak dela, drugače bo gonilnik je poškodovan.

11 .Pogon ni mogoče zaviti z toplotno izolacijo, v nasprotnem primeru bo to vplivalo na njeno odvajanje toplote.

10 .Voznik mora biti ozemljen zanesljivo z žice, ki se ne manj kot 1,5 mm⊃2;, drugih žic morajo biti v skladu z ustreznimi standardi električarja.

11 .Po namestitvi in pazite, da je vse v redu, vklop in odpravljanje napak brez vode.Upoštevajte tri skupaj delovanje pogona vsaj, dokler vsi deli so normalni in pravilni.

12 .Po prilagoditvi brez vode, nato debug z vodo.Nihanje razlika tlaka vode v sistem, mora biti strogo nadzorovana v 0.13 MPa, da se zagotovi učinkovitost ventil za vodo stikalo.To medenina motorizirani kroglični ventil, ki se uporablja za klimatizacija fan coil sistem in sistem ogrevanja v off nadzor, z žogo ventil in pogon sestava, ki se Pogon z uporabo sinhronih pogonski motor, vgrajen omejitev stikov, ventil je mogoče povsem odpreti ali v celoti izključi, ko moč, stabilnega delovanja.Ta Ventil se uporablja za ogrevanje in klimatizacija fan coil sistemih vklop-izklop, ki je pod nadzorom ventil in pogon komponente,pogoni, ki ga poganja rotacijski ventil žogo 90 odstotkov ofmovement.Sinhronizirano na motorni pogon pogona je Vgrajen omejitev stikov, tako da je ventil v popolnoma odprt ali v celoti zapreti, delovanja in stabilnost.

Tlak Visok Pritisk
Način Pogona S Manual In Navodila
Struktura ŽOGO
Material Medenina
Vir Napajanja AC
Standard ali Nestandardno STANDARD
Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene