Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

DC 12V/24V Micro Potopne Vodna Črpalka 350~900L/H 80~700CM Nizka raven Hrupa Sončne Brushless Črpalka

Na zalogi
€6.60 €6.40

Sku:

p61530

Oznake:

Opis: 220V IZMENIČNE napetosti ni mogoče uporabiti neposredno! 1. Temperatura okolja: -20~60C 2. Delovna Vlažnost: manj kot 90%RH 3. Tekoče temperatura: -20~60C 4. Z uporabo tekočine: vode ali Nonflammable tekočino z dobro pretočnost 5. Delovanje mesto: Medicinska, fontane in tako na 6. Unpitched zvok: manj kot 35dB 7. ČRPALKE shell Material: ABS 8. Motorna magnet:: Feritnih magnetov 9. Motorna lakiranih bakrene žice: 2UEW se lahko upre 130C stopinj Obvestilo: črpalka nima napajanje napajalnik mora biti opremljen ločeno, vodna črpalka DC vodna črpalka, in DC12V napetosti črpalka voda se lahko uporablja tudi z DC12V napajanje (kot 12V solarnimi\12V baterija\12V DC napajanje).Resnično Fotografije: Uporaba: Lahko se uporablja za računalnik vodni hladilni sistem, sončne vodnjak, namizni vodnjak, obrti, aparat za kavo, razpršilnik vode, čaj, kavo, lije pralni, soilless pridelavo, tuš, bide, zobna ščetka, bojler tlak, vodovodne vzmetnice , Vroče vode, promet, bazen, vodni promet filter, pranje košarico masažnem bazenu, jadranje na deski masažno kadjo, avto hlajenje cikel sistema, mazalnik, vlažilnik, klimatska naprava, pralni stroj, medicinske opreme, hladilnega sistema, kopalnica izdelkov.Kako izbrati črpalke: 1. Potrditev obratovalna napetost, tok, vzglavje, tok, in velikost vstopne & vtičnico.Na splošno, ni pretoka, ko je vodja doseže največjo glavo, označeni z tovarni.Torej, če potrebujete črpalka sposobna izpolniti določeno višino in tudi izpolnjevati določene tok, bi morali izbrati višjega glavo, kot jih potrebujete.Prosimo, da si nas ali pa se nanašajo na delovanje krivulje. 2. Potrditev oblike zahteve, kot so vrsta vmesnika, smer vstopu & vtičnico, itd. 3. Potrditev delovnega okolja, kot so temperatura, srednje, itd. 4. Potrdite funkcionalne zahteve, kot čas nadzora, nadzor pretoka, hitrosti, nadzor, itd. 5. Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja potrebujejo našo pomoč med izbiro črpalke.Upoštevajte, da črpalka je centrifugalna črpalka, ne more samodejno zraka, ne self-pripojitev, mora biti potapljanje.O AC-DC Adapter: Za stranke za nakup črpalke bolj priročno, je priporočljivo, da kupite naše ujemanje napajanje, naši moči ni dobiček in kakovost je zagotovljena.Če morate kupiti ,lahko kliknete

Dostava

Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 1-3 delovnih dni po tem, ko smo potrdite plačilo.Zelo hitra dostava, da poskrbite, da ste prejeli paket ASAP.

Čas dostave

Običajno nudimo Brezplačno dostavo preko Kitajske Post Air Mail.Svoje cenejši, vendar počasneje.Bomo dobaviti elemente v 3 delovnih dni (razen ob koncu tedna) po prejemu vašega plačila.Parcela ima 1-4 tednov, da pridete.

Čas dostave je odvisen od destinacije.Oddaljenih držav in stroge Carinske (e.g.Brazilija), bo to več kot 4 tedne, prosimo, bodite potrpežljivi.Če ne morete čakati tako dolgo.Če niste prejeli naročilo pravočasno .nato se bomo podaljšati dobavni rok za 10-30days za vas, da vas zaščiti.

Dolžnost & davek

Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse Carine in uvozne dajatve takse v vaši državi.Pomagali vam bomo, da razglasi predmet z nižjo vrednost.

Vrnitev & exchange

Vsi naši elementi bodo preverjeni in pakirani v dobrem stanju, preden dostava.Bomo poskušali naše najboljše, da zadovolji vse naše stranke.Če iz kakršnega koli razloga ne boste zadovoljni, ga lahko vrnete izdelek, da nas v prvotnem stanju v roku 7 dni od prejema za vračilo ali exchange.Preden vrnete izdelek, vas prosimo, da nas kontaktirate za natančne vrniti izmenjavo navodila.Povrnili vam bomo vam po prejemu vrnjene artikle.Kupec bo plačal za ladijskega stroškov za vračanje predmetov.

Povratne informacije

Vaše zadovoljstvo in komentarje, ki so za nas zelo pomemben.Če vam je všeč naših izdelkov in storitev, se, prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic.Bomo cenili, da je zelo veliko.Če niste zadovoljni, vas Prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom Nevtralne ali Negativne povratne informacije,, bomo poskušali naši moči, da delajo težave.

Vas prosimo, da nas kontaktirate!Hvala, ker ste.

Goriva 6-12V/8-24V
Struktura Orodje Črpalka
Uporaba Voda
Standard ali Nestandardno STANDARD
Moč Električni
Številka Modela JT-750D
Teorija Vortex Črpalka
Poreklo Kitajska
Blagovna Znamka jovtop
Tlak Nizek Pritisk

1 Ocene za ta izdelek

  • Gost
    2023-04-18

    izgleda Dobro

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene