Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Prilagodljiv upogljivi strop zavese poti, 5M zgornje meje sledi namestitev, in je primeren za skladbo zavese sistem, Pregradne predelne

Na zalogi
€36.34 €32.70

Sku:

p71675

Oznake:

WSHYUFEI Prilagodljiv upogljivi strop zavese poti, 5M zgornje meje sledi namestitev, in je primeren za skladbo zavese sistem, Pregradne predelne

O izdelku

💖 Material: PVC+kovin

Prilagodljiv, vendar trpežne: To ukrivljena zgornja meja skladbo lahko se sklonil in zavite, da se prilega vse oblike in velikosti brez posebnega orodja.Plastično oblikovanje je prilagodljiv, vendar kovin v notranjosti je dovolj močni, da ne razpoka ali prekinil.

Kombinacija ali rezanje: Priključitev zavese skladbe, ki skupaj tvorijo neprekinjeno sledenje.Ali pa uporabite fine-zob videl zmanjšati zavese skladbo na velikost.Zmanjšanje hrupa, ko je drsni trak.

Enostaven za namestitev: na voljo je korak-po-korak navodila v paket.Zavese skladbo, ki je nameščen na stropu s pomočjo snap-on oklepajih in pomični valjčki, ki je enostaven za namestitev.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas.

Multi-namen: zgornja meja prilagodljiv zavese skladbo izgleda super v vsakem okolju.Ta zavesa skladbo lahko uporablja kot odlično soba particijo, okno zdravljenje ali ležišče, tuš skladbo, RV, prikolico ali kateri koli majhen prostor povečali vaš prostor in vam hitra zasebnosti.

Seznam vsebine: 1 5m prilagodljiv zavese skladbo, 40 skladb, valji, 15 snap-on stropni nosilci, 4 končniki, 15 vijaki, 15 širitev cevi

Namestitev predlogi:

1. Prvi korak je ukrivljen zavese steze naravnost naprej.Lahko veter stezi navzgor in ga pritrdite nazaj.

2. Določi točko, da se izvrtajo, in uporabite No. 6 drill bit.Razmikom med 40 cm, in v isti ravni črti, je treba vzdrževati.

3. Če zavese skladbo strop je nameščen na les, ni treba izvrtati luknje, in nosilec se lahko neposredno pritrjena z vijaki.

4. Zavese skladbo i-oblikovan, ozke na eni strani in široko navzdol na drugi.Široka površina je rahlo ukrivljen in se uporabljajo za obešanje škripec.

5. Namestitev zaporedje: najprej popraviti steno kodo z vijaki, pokrov škripec na progi in je pečat, dokler skladbo skoči na steno kodo.Lahko uporabite izvijač, da besede, potisnite drsna blok lažje.Vrh kodo za kavelj na vrhu kodo na progi prvi, potem pa se določi vrhu koda s vijake, namestite tesnilo in škripec, in nato popraviti vrhu dva na daleč stran.

* Večina predmetov, ki bo odposlano v roku 4 delovnih dni .

* Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

* Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

* Mi test vsak izdelek preden ladja, zagotavljamo vam 100% deluje.

* Dolgo notranjega ladijskega prometa je prizadela veliko nepričakovanih stvari,Če izdelki ne pridejo v 60days , prosimo, sporočite nam, če želite razširiti zaščito čas ali vračilo kupnine

* Vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja razvoj

* Smo iskreno vabimo vas, da pustite Pozitivne Povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto. * Če najdete kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, samo prosimo, da nas kontaktirate prvič, preden ste odšli vsak nevtralne ali negativne povratne informacije.potrudili se bomo, da zagotavljajo vaše zadovoljstvo.

Poreklo Celinska Kitajska
DIY Dobave Lesnoobdelovalnih
Vrsta stran

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene