Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

10pcs/Veliko 53253-0270 532530270 0532530270 2,0 MM Igrišču, 2PIN, Mikro-Zapah PCB Glavi,Žice,-da-Odbor Priključki, Original, na Zalogi

Na zalogi
€13.09

Sku:

p75066

Oznake:

Dobrodošli na naši spletni strani, Shenzhen Chenghongxin Technology Co. D.o.o. naše podjetje je bilo ustanovljeno leta 2016 na Kitajskem, glavnem prodaja priključkov, odbor-za-odbor za stojalo,line-za-odbor priključki, FPC/FFC spojnikov USB glavo, sD kartico sim,FFC ravno linijo.

Plačilo:

• Pri nakupu na Polona-ajdic.si, vaša plačila, ki so zaščitene z Depozitni.Sledenje vašega naročila v katerikoli fazi dostavo na spletu in se počutili varne, da bo plačilo le sprostila, da dobavitelj po tem, ko boste potrdili prejemu vašega naročila.Z Depozitni, podatke o kreditni kartici niso nikoli izpostavljeni.

Dostava pogoji:

• Zagotoviti dostave časa in varnost dostave, ki smo so lahko le na ladjo element countrieslisted v Dostava in Embalaža.

Povratne informacije :

• Spoštovani kupci, zahvaljujemo se vam za poslovanje, če ste zadovoljni z našo storitvijo,prosimo, pustite nas pozitivne povratne informacije.

• Pleasecontact nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Naš cilj je zagotoviti najvišjo Raven Storitev za Stranke, bomo dela z vami, da reši vse težave.

pišite nam:

•Skrbimo za naše cenjene kupce, in če imate vprašanja, naše storitve za stranke osebje vam bo z veseljem pomagal.Zaradi časovne razlike, prosimo, dovolite nam, da se odzove v roku 24 delovni čas.

•Hvala vam za vašo podporo, upam, da ste prijetno poslovnih nakupovalni izlet v naši trgovini, dobrodošli na vašem naslednjem obisku!

Številka Modela 53253-0270
Poreklo JP(Izvora)

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene