Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

USB Samodejno Vodna Črpalka Namizja Za 3,7 W 1200mAh Električni Galono Črpalka Univerzalnih Pametnih Kvantitativni Tip-C Pralni za Domačo Pisarno

Na zalogi
€33.81 €15.89

Sku:

p82936

Oznake:

USB Samodejno Razpršilnik Vode Namizja Za 3,7 W 1200mAh Prenosne Vodne Črpalke Razpršilnik Smart Kvantitativni Tip-C Polnjenje za Domačo Uporabo

Funkcija:

1. USB Polnilne: Tip-C polnjenje vrata, avtomatska vodna črpalka polnjenja s kablom USB naredi pitne vode bolj priročno, in lahko priključite na vrata USB, kot so kartice, power bank in računalniki za polnjenje.

2. 1200mah Baterija: dolgotrajno življenjsko dobo baterije, visoke zmogljivosti 1200mah litijevo baterijo, brez obešala napajalni kabel, se lahko uporablja kadarkoli in kjerkoli, in lahko črpalka 6~8 vedra vode, ko je polna.Primerno za velike in majhne segmente.

3. Več Črpanje Načinov: namizju samodejno vodna črpalka ima več črpanje načinov: kvantitativne/stalno/bas/hitro, da izpolnjujejo različne potrebe vodi, 600 ML kvantitativno vode izhodni način/neprekinjen vode izhodni način.

4. Enostaven za Uporabo: universal automatic vodna črpalka je narejena iz varne ABS materiala, visoka kompatibilnost, močne baterije, zdravo pitno vodo, voda pa se bo takoj sprosti z svetlobo dotik.Starejši in otroci lahko naučili tudi to enostavno.

5. Značilnosti: Roman slog, nadgradili zložljiva integrated water outlet, bolj higienski in enostaven za prevoz.Inteligentna količinska vodo, odvajanje, natančno in obvladljiv.Velika zmogljivost za litijeve baterije.S snemljivo znanja, dual-namen design desktop/sodček je primerna za multi-scenarij uporabo, ki vam daje različne pametne črpanje izkušnje.

Specifikacija:

Namestitev: Desktop

Številka Modela: Samodejno Vodna Črpalka

Slog: Desk Tip

Ime: Samodejno Vodna Črpalka

Material: ABS

Moč: 3.7 W

Napetost: 5V

Velikost izdelka: O 15x26cm/5.9x10.23in

Paket velikost: Približno 19.5x14.5x14.5 cm/7.67x5.7x5.7in

Napajanje: USB

Baterija: 1200mah

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Avtomatsko črpanje Vode

Blagovna Znamka alloet
Moč (W) 3.7 w
Poreklo Celinska Kitajska
Slog Desk Tip
Namestitev Namizje
Številka Modela Samodejno Vodna Črpalka
Material Ohišja Plastični
Dimenzije (d x Š x v (Cm) 15x26cm

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene