Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

SR180 USB Računalnik z vodnim Ciklom Brushless DC Potopne Črpalke 12V Slient 245-350LH Rockery Vodnjak Mikro DC Vodna Črpalka

Na zalogi
€5.10 €4.44

Sku:

p95379

Oznake:

USB računalnik

Dragi prijatelji, dodaj ta motor na vaš seznam želja tako, da jih lahko najdete hitro naslednjič!

1. Prejemnik Prosimo, uporabite Popolno Ime, kot prejemnika, ali tovor ne more doseči za vas.Še posebej v ruski Federaciji.Hvala za razumevanje.Vsi izdelki so preverili tudi pred kamerami, prosimo, dajanje nalog, brez skrbi. 2. Dostava Ponavadi smo poslali svoje naročilo v 2-6 dni po plačilu.obljubimo, da bomo povračilo ali poslati če ne boste dobili parcelo, vendar pls da tudi potrpljenje čaka na parceli v času dobavnega roka, za parcelo, še vedno na poti do vas.Vsak problem, pls samo stik z nami prvič.Vhodna napetost: DC3-6V / 6-12V Delovni Tok: 180 MA / 350MA Največje glavo: 0.7-1m; 1.6-2.3 m Največji pretok: 120-175L/H ; 245-350L/H Opomba: Ko je največja glava je dosegel, tok je minimalen; ko se maksimalni pretok je dosegel, glavo je najmanjši.Parametri so testirani v laboratoriju v skladu z mednarodnimi standardi.Dejanski uporabi učinek, ki se lahko razlikujejo glede na sceni. 1: Prosimo, uporabite enake velikosti kot vtičnice, vodne črpalke, naravnost navzgor, da se raztezajo. (Večji premer vtičnica, manjše vodi vodja) 2: voda glavo podatki se merijo v natančno eksperimentalno okolje.V različnih okoljih, podatki pa bodo različne.Prosimo vedeti pred nakupom.

Vrednost pretok črpalke je preizkusiti v laboratoriju po mednarodnih standardih.Vrednosti so različne za različne glave in vtičnice premera.Če imate posebne zahteve za pretok, prosimo, obrnite na nas, da pred nakupom.Vsako serijo nalepk bo tudi drugačni, vendar ne bo vplivalo na kakovost črpalke.Prosimo vedeti pred nakupom.

Goriva Električni
Struktura Podvodna Tudi Črpalka
Uporaba Voda
Standard ali Nestandardno STANDARD
Moč Električni
Številka Modela SR180
Teorija Jet Črpalka
Poreklo Kitajska
Blagovna Znamka BRINGSMART
Tlak Nizek Pritisk

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene