Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Tuya WiFi RF433 Upravljalniki za Nadzor Mini Zavese Stikalo Modul Inteligentni Dom Stikalo Naprave Delitev Čas Funkcijo Intelligent

Na zalogi
€7.25 €4.21

Sku:

p319085

Oznake:

Ta inteligentni zavese stikalo modul se lahko uporablja s svojim 4-žice motorji.Ta naprava združljiva s alexa itd., preprostih ukazov za glasovni nadzor zavese stikalo nastavite odpiranje in zapiranje zavese.Več zavesa stikala v različnih prostorih lahko nastavite v skupinah za uresničitev skupine nadzorno funkcijo.Če iščete nove zavese stikalo modul, pridite in preizkusite ta izdelek, ga ne bo pustila na cedilu.

Značilnosti:

WIFI+RF433 Upravljalniki Nadzor: lahko nadzorujejo z tuya APP, telefonski zvočnik, in zavesa stikalo modul ima vgrajeno RF433 pogostost, in upravljalniki nadzor lahko odprete, zaprete in se ustavite zavese.Dejanska razdalja upravljalniki nadzor je približno 50 metrov in dejanska razdalja je odvisna od ovire. (Upravljalniki nadzor treba kupiti posebej)

Več Kombinacij: Po seznanjanju signal, več upravljalniki nadzira, lahko nadzirate eno zaveso modul, ali eno upravljalniki nadzora lahko nadzira več zavesa modulov.

Wifi+BT dvojno načinih, omogoča povezavo z omrežjem hitreje, givng ste boljšo izkušnjo.

Glasovni Nadzor: Združljiv z alexa, itd., preprostih ukazov za glasovni nadzor zavese stikalo nastavite odpiranje in zapiranje zavese.

Zavese Odpiranje Odstotne Nadzor: Zavese odpiranje odstotne se lahko določi odstotek bar in glasovni nadzor.Motorna roll smer, lahko tudi nastavite, kot tudi natančno kalibracijo.

Družina Funkcija za Souporabo: lahko daste stikalo s svojo družino in ustvarjanje inteligentnih doma s svojo družino.

Odštevanje & Timing: zavese stikalo lahko štejemo navzdol in omeji oziroma za povečanje inteligence in DIY vašo dnevno rutino.

Majhna Velikost: To je lahko neposredno nameščene v stikalni dnu polje, in se lahko priključi na mehansko stikalo zavese motor.

Tri specifikacije dodatna oprema: TMWC02-B vključuje črnega zavese stikalo modul brez upravljalniki krmilnik, TMWC02-W vključuje belo zaveso stikalo modul brez upravljalniki krmilnik, HFY3-W vključuje daljinski upravljalnik, ne vsebujejo zavese stikalo modul.

Specifikacije:

Material: ABS

Barva: črna, bela

Tip: TMWC02-B, TMWC02-W, HFY3-W (neobvezno)

Vhodna napetost: 100~240V 50/60Hz

Upravljalniki krmilnik delovna frekvenca: 433.92 MHz

Moč supplys od upravljalniki krmilnik: 1 * 12 V 23A baterije (NISO VKLJUČENE)

Moč obremenitve: 500W (maks.)

WiFi Standard: 2,4 GHz 802.11 b/g/n

Delovna frekvenca: 433.92 MHz

Delovna temperatura: -10℃~40℃

Oddaljenost: 100 M (odprta razdalja)

TMWC02-B&TMWC02-W paket velikost: 59 * 42 * 20 mm / 2.3 * 1.7 * 0.8 v

HFY3-W paket velikost: 110 * 37 * 15 mm / 3.9 * 1.5 * 0.6 v

Package teža: 45 g / 1.6 unča

Opomba:

Ta naprava je primerna le za 4-žice motorji.Prosimo, preverite, da vaš motor ima 4 žice. (Motorna niso vključeni, je treba kupiti posebej)

Stikalo je priključen na električni cevni motor, ter motornih morali biti povezana z nevtralno žice.Stikalo je primerno le za 100~240V AC motorji (motorji niso vključene, ki jih je mogoče kupiti posebej), ne za 5-24V enosmerni motorji.

Nevtralni žice motorja mora biti nameščen, s stikalom, drugače to ne bo delovala.

Za zaščito motorja, prosimo, da ročno stikalo na steni v "USTAVI" položaj pred uporabo Aplikacije za nadzor žaluzije.

Težke kovine, žaluzije z omejeno materiala niso primerne za kalibracijo.

Za zagotovitev stabilnosti upravljalniki nadzor, ne uporabljajte drugih znamk upravljalniki nadzor, prosim, kupite naš zavese upravljalniki nadzor HFY3-W. (V upravljalniki nadzor je treba kupiti dodatno)

TMWC02-B&TMWC02-W Pakiranje seznam:

1 * Zavesa Stikalo Modul

ALI

HFY3-W Pakiranje seznam:

1 * Upravljalniki Krmilnik

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1.Trenutno lahko plačila z Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debetno kartico, WebMoney in bančno nakazilo.Več možnosti plačila bodo na voljo na Polona-ajdic.si v prihodnosti.

2.Plačilo mora biti vložen v 3 dneh po mestu naročila.

3. Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu,prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila

1. Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element , ga vrnite v roku 7 dni za menjava blaga ali denar nazaj.Obrnite se na nas, preden boste vrnili.

2. Neustrezne elemente je Treba poročati in se vrnil k nam v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.

Številka Modela zavese stikalo
Vozni Hitrosti ---
Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene