Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

1 Kos Vrč Toplejše Za Kavo Z Auto Izklop Timer Prenosni Aparat za Pijačo Toplejše Za Mizo Urad Pokal Toplejše Črno NAS Plug

Na zalogi
€22.26 €17.14

Sku:

p328748

Oznake:

1 Kos Vrč Toplejše Za Kavo Z Auto Izklop Timer Prenosni Aparat za Pijačo Toplejše Za Mizo Urad Pokal Toplejše Črno NAS Plug

[ Kaj Lahko Naša Vrč Toplejše storimo za Vas? ] Ta kava vrč toplejše ima 3 nastavitve temperature: 130℉(104℉-130℉), 150℉(131℉-150℉) in 170℉(149℉-170℉).Ne samo, da lahko upočasni hitrost hlajenje vročih pijač, ampak tudi lahko izbirate temperaturo med z dotikom na gumb,ohranja vašo pijače na temperaturo, ki jih želite.

[Samodejni Izklop]kavo toplejše s 8h samodejno izklopi funkcijo,Morda si pozabil, da ko je ogrevanje, vendar ne skrbite, to bo ustavilo samodejno po 8 ur.dobili ta Kava toplejše brez tveganja.Premije, odporno na toploto in ogenj-odpornega materiala naredi cup toplejše trajno in varno.

[ Easy & Varen za Uporabo ]vrč, topleje je gravity sensor.Ni treba vklopiti/izklopiti ročno.Po tem, ko ste ga vklopite in pritisnite na stikalo, kava toplejše bo samodejno vklopi/izklopi, ko si dal on/off pokal.Ko odstranite skodelico, grelec preide v način pripravljenosti.Poleg tega, teža pokal in vode exceeds300g, da sproži gravity sensor.

[ Združljiv z Večino Skodelice & Nepremočljiva]Na skodelico kave toplejše ploščo nimajo groove,tako da lahko fit najbolj dnevni-uporablja skodelice, kot so steklene skodelice,iz nerjavnega jekla skodelice,keramične skodelice itd.Priporočamo uporabo pokal z ravnim dnom za boljše ogrevanje rezultat.Postavite pokrov za kritje vrč bo tudi pomaga ohraniti toploto.In To je tudi vodoodporna, kot ogrevanje plošča prekrita s plastjo toplotne energije stekla.

[ODLIČNO DARILO ZA LJUBITELJA KAVE ] Ta kava vrč warmer je odlična izbira za vodenje vaše telo toplo ves dan; velik pomočnik za ustvarjanje boljšega življenja.In tudi priljubljeno darilo za Rojstni Dan,Valentinovo,Novo Leto in druge posebne priložnosti.Toplo mimo vaše iskreno ljubezen in skrb, da vaši družinski člani in prijatelji.

Vrsta vtiča: NAS Plug, to velja tudi za Kanada, Indija, Mehika, Tajska, Tajvan, Združene države amerike, Filipini in tako naprej.

Napetost: AC110V

Barva:črna/Bela

Material:plastika

Velikost:15 x 12 cm

Vsebina Paketa:

1 x Pokal Warmeral:plastika

Velikost:15 x 12 cm

Vsebina Paketa:

1 x Pokal Toplejše

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene