Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Tuya ZigBee 3.0 Inteligentni Zavese Stikalo Modul Inteligentni dvosmerna Izmenjava Doma Zavese Spremembe Modul Mobilephone Naprave

Na zalogi
€27.44 €22.22

Sku:

p338944

Oznake:

zavese stikalo modul

Ta izdelek v inteligentni Tuya zigBee zavese stikalo modul, s tem izdelkom, lahko odprete ali zaprete zavese v vašem domu kjerkoli po vaši mobilephone.To je enostaven za uporabo in uporabo in ima dolgo življenjsko čas.Pridite in poskusite, da ne bo pustil na cedilu.

Značilnosti:

APP upravljalniki nadzor: Po pravilno priključitev na Tuya APP, boste lahko dosegli upravljalniki nadzor vaš zavese, kjerkoli že ste. (Treba uporabiti z ZigBee vrata-način, ki NI vključen)

Časovna funkcija: Skozi čas funkcijo na App, boste lahko dosegli obrnite zavese na/izklopi samodejno po določenem času, lahko določite, odpiranje višina zavese na APP.

Družina funkcija za souporabo: Eno napravo, ki je lahko v skupni rabi z različnih družinskih članov za nadzor, naj vaši prijatelji ali družino, da uživajo to toghther.

Hands-free glasovni nadzor: Združljiv z Alexa, Google Doma za enostavno glasovni nadzor, lahko dosežete glasovni nadzor in uživajte udobje tehnologije.

Ta dvosmerni zavese stikalo modul lahko neodvisno nadzoruje 2 zavese, ne da bi morali kupiti dve stikali in prihranite vaš denar.

Specifikacije:

Material: ABS+PC

Napetost: AC 100~240V 50/60Hz

Max.obremenitev: 2*3A

Paket velikost: na 46,0 * na 46,0 * 26 mm / 1.8 * 1.8 * 1.0 v

Package teža: 50 g / 1.8 unča

Opomba:

Ta zavesa swtich modul mora biti uporabljena skupaj z ZigBee vrata-način.

Seznam vsebine:

1 * Zavesa Stikalo Modul

Vozni Hitrosti Napetost
Moč Max.load
Poreklo Celinska Kitajska
Številka Modela zavese stikalo modul

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene