Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Iz nerjavečega Jekla, Wc Roll Imetnik Samolepilni v Kopalnico Tkiva Papirja Imetnik Črni barvi,Enostavna Namestitev ne Vijak

Na zalogi
€351.15 €175.57

Sku:

p370819

Oznake:

Izbor MATERIALOV visoke kakovosti SUS 304 nerjaveče jeklo ogledalo polirani, površina gladka umirjati, zagotavljanje kakovosti in ugodne cene,Nikoli ne RJE, tudi v kopalnici mokro okolja za dolgo.Odsotnost kakršne koli okvare, chamfering rob, gladka krog, atmosferski razred.

Črn zaključek :Stilsko in odlično poliranje proces bi toaletni papir držalo izgleda klasična in se počutijo udobno.

Namestitev:Ta samolepilni wc roll imetnik je enostaven za namestitev in ni treba, da je vrtanje lukenj v stene, lepljenje na steno, vrata, steklo in keramika.Lepljivo Podlago, močno adhesiveness in ščiti pred vodo, zagotavljajo dodatno moč in vzdržljivost.

UPORABA: Idealen za domačo in pisarniško kopalnica.Sodoben videz, skriti vijaki design

Kakovost garancija 5 let kakovost jamstva ;če imate kakršne koli težave, o izdelku, vas bo vračilo denarja ali pošiljanje nadomestnega izdelka .Barva: Črna Velikost: Wc Roll Imetnik

O naših izdelkov

Naše wc roll imetnik izdelan iz kakovostne nerjaveče jeklo, lepo izdelane,Močno lepilo,enostaven za uporabo,bo doma je, biti 100% prepričani, da vam lahko pomaga povečati vaš prostor.

Akril Samolepilne,palice, močno na steno ali ploščice,kakovost je boljša kot večina Nalepke.Ne skrbi, da se vlaga v zraku z uporabo tuš ali kad, ki bi povzročila lepilo, da postane svoboden.

Montažni strani zaposluje visoko trdnost varno oprijem na različnih površinah, vključno z naslikal teksturirane wallboard, suhe stene, keramika in porcelanaste ploščice, granit, steklo, kovine, kultivirani, marmor, plastika in opažnih.

Keramične ploščice, stene in lesene stene so najboljši steno iz tega izdelka ,keramične ploščice, stene lahko nosi 7 kg najmanj;lesene stenske površine lahko nosi vsaj 6 kg .

Specifikacije

Material: Vrste 304 Nerjaveče Jeklo

Samolepilni: Akril

Velikost: tako kot pokaži sliko

Paket

2 x Samolepilni toaletni papir držalo ;

Opombe:

1. Ne fix tega izdelka na poslikane stene, ozadje, lužene, stene ali druge mehke ali neravnih površinah.

2. Če se ne morete odločiti, ali je izdelek se lahko določi na vaši steni ali so druga vprašanja, prosim.

3. Lepilo, ki se lahko zlahka odstrani z nožem, ko je suha.Če je presežek, lepilo, počakajte, da se povsem posuši, preden odstranite.

4. Če je območje okoli izdelek je vlažen, lepilo, ki bo trajalo dlje, da nastavite.Prosimo, počakajte 48 ur ali več pred uporabo.

5. Nove nalepke in lepilo, ki bo potrebna, če izdelek je preselil v drugo mesto.

Toplo nasveti

Izdelek, vključno z več samolepilno nalepko ,če se zmotite v prvem ,boste še vedno imeli priložnost, da jo popravi.

Vrsta Papir Imetniki
Poreklo Celinska Kitajska
Material Nerjaveče Jeklo
Številka Modela T600
Blagovna Znamka AUSWIND

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene