Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

ECHOME Ogrevanje na Brisačo Rack Digitalni Zaslon za Lase, Kopalnica, Stenske Črna/Bela 220V za Varčevanje z Energijo Brisačo Grelniki

Na zalogi
€197.88 €138.52

Sku:

p415282

Oznake:

ogrevanje na brisačo rack digitalni zaslon za lase

DOBRODOŠLI V ECHOME ČIŠČENJE TRGOVINA Sledite trgovina za več podrobnosti

Pred nakupom Smo lahko dropshipping in na debelo, lahko kliknete izključno povezavo, da bi dobili informacije, ki Kupujejo izdelke z VIP storitev za več zaščite, vas Prosimo, da izpolnite popoln in točen naslov za dostavo in kontaktna številka

Obvestilo za Stranke iz ruščine:buyersplease, potrdite, da so ime in številka potnega lista so skupaj.

Obvestilo za Stranke iz Brazilije:Prosimo, da nam s svojim CPF ŠTEVILKO, ko kraj, da ECHOME Ogrevanje na Brisačo Rack Digitalni Zaslon za Lase, Kopalnica, Stenske Črna/Bela 220V za Varčevanje z Energijo Brisačo Grelniki OPIS IZDELKA Dobili celovit pregled nad izdelki

Tehnični podatki ime proizvoda: ogrevanje rack/ brisačo toplejše barve: črna, bela material: Prostor aluminija velikost Izdelka: 58.5*30 cm, 58.5*45.5 cm, 47*58 cm Obratovalna napetost: 220V Napajanje: 120w Nepremočljiva ocena: IP4 Dolžina žice: o 1.4 m (2m kabel se lahko meri, se obrnite na kupca) Uporaba Scenarij: Kopalnica Značilnosti Hitro toplotno sušenje Smart konstantno temperaturo Ogrevanja enakomerno Nizko porabo energije, za varčevanje z energijo Konstantno temperaturo ogrevanja, brez škode za oblačila, hitro izhlapevanje vode v brisače in obleke, zmanjšanje preživetje bakterij Varno in nepremočljiva, neprepustnih električno stikalo, zagotavljanju varnosti Opombe 1,Zaradi svetlobo in zaslon za nastavitev razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.Velikost in teža naši izdelki so izmerjene ročno, in bo prišlo do napake.Dejanska velikost je odvisna dejanskega predmeta.Predlagamo, da se stranke, ki skrbi za natančnost izdelka merjenja ne bi smel kupiti. 2,Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlike zaradi različne ročne meritve.kromatične aberacije težave, ne bo uporabljen kot osnova za vrnitev in izmenjavo. 3.Izdelek je poslal iz Guandong, Kitajska, prevoz razdalja je dolgo, pakiranje blaga, je treba okrepiti, da se prepreči paket pa poškodovana zaradi nasilnih logistike med prevozom, dodatne stroške, ki bi lahko nastale, če je to potrebno kontaktirali dodatnih stroškov, upam, da boste lahko razumeli, kako drugače, ne bomo mogli poslati paket za vas.

Izdelek pravi strel

PO-SAILE lahko kupite z zaupanjem

Plačilo

1,sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, Depozitni itd.

2,Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3,Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut.

Dostava Pogoji

1,Na izdelke v tej trgovini so vse, ki so predmet uradnega pregleda, Vse blago, ki v naravi, prosimo, bodite prepričani, da kupite.

2 Vaših izdelkov bo objavljeno dal v 3 delovnih dneh po prejemu plačila,Sledenje podatkov se ponavadi treba posodobiti v 24 - 72 ur.

3,Običajno bo trajalo 10 - -45 dni, da pridejo, hitro carinjenja & dostava v kupce država, ki se odloči, da pridejo hitreje ali zamude, prosimo za razumevanje.

4,Tam imajo lahko carinskih dajatev zaradi nekaterih državah, carinske politike.Mi ne bo odgovoren za carinske dajatve,prosim carinjenje sami.

5,bodite pozorni na pregled, ko ste pick up blaga, Če ste našli na parceli je poškodovana ali je naprava je zdrobljen, prosimo, da zavrne podpis parceli in stik z nami ASAP.Potrebujemo tudi dokazilo iz ladjarske družbe, da parcela je poškodovan na njegov prihod, in potem lahko trdimo, spet ladjar za odškodnino.Sicer pa ne prevzema nobene odškodninske zahtevke iz kupec.

6,Če je predmet, ki je v okvari na njegov prihod, stranka je 3 dni od prejema datum za izmenjavo novo.Pravkar smo plačali en način stroškov ladijskega iz Kitajske, in bomo reship zamenjana ste ga China air mail.Prosimo, poskrbite, da vse elemente, ki so brez poškodb in v resalable stanje, ko bomo prejeli, vas Prosimo, ponujajo tudi kakovost dokazilo o kakovosti problem.

Garancija

1,Vsi izdelki so v skladu pet letno garancijo (Razen rezervnih delov in opreme)

2,nudimo brezplačno popravilo storitve za kakovost problem v prvem letu po nakupu, in kupec plača 2 načina ladijskega stroškov.

Vrnitev & Vračilo

1,Kot odgovoren prodajalec, zagotavljamo brezplačno izmenjavo ali polno nadomestilo, če element je v okvari.

2,Velja rok 30 dni od dneva oddaje naročila, zato vas prosimo, da nas obvesti o okvare vnaprej, ko se ti zdi.

3,Bomo povračilo vas, če element ni, kot je opisano ali poškodovanih v prometu.

4,ga lahko vrnete v roku 7 dni po prejemu.

5,Vendar ladijski promet pristojbina ne vrača.

6,element, ki se vrne k nam v svoje prvotno stanje po pošti s številko za sledenje.

Stik z nami

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da si najprej Vse e-pošto bomo odgovorili v roku 24 ur.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosimo, ponovno poslal vaše e-pošte in vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času ,Smo delo od ponedeljka do petka običajno(Razen praznikov).

Povratne informacije

1,Vaše povratne informacije in DSR so zelo pomembni za nas,ki Smo odvisni od našega ugleda in zadovoljstva, da uspe.

Material Aluminij zlitine
type10 Vode, brisačo radiator
type8 kopalnica brisače grelec
type9 Brisačo Toplejše
Obremenitev ležaja 20 kg
Končna Površina Lakiran
Type2 električna ogrevana brisačo železnici
Type3 kopalnica brisačo za lase, električni
Namestite Slog Stenske Tip
type11 brisačo železniškega vode
Funkcija Zaslon Na Dotik/Thermostatic/Varčevanja Z Energijo
Vrsta Stenske
Type5 brisačo za lase
Poreklo Celinska Kitajska
Type4 Brisačo radiator
Ime izdelka Digitalni Dotikajte Se Električnih Brisačo Rack
Type6 Ogrevana Brisačo Rack
1 električni tuš
Type7 kopalnica grelec

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene