Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Dolg Ročaj Ščetko Za Prilagodljivo Stensko Montirana Orodje Za Čiščenje Ni Mrtev Čiščenje Priročno Kopel Stranišča Cleaning Kit Pribor

Na zalogi
€0.77 €0.38

Sku:

p373306

Oznake:

Dolg Ročaj Ščetko Za Prilagodljivo Stensko Montirana Orodje Za Čiščenje Ni Mrtev Čiščenje Priročno Kopel Stranišča Cleaning Kit Pribor

Funkcija:

1. Touchless Design: razpoložljivi ščetko za glavo je enostaven za uporabo in higiensko-preprosto namestite in razpolaga po uporabi.

2. Celovito Čiščenje: wc ščetko glavo ima velik čiščenje prostora, zagotavljanje 360-stopinjsko čiščenje brez puščanja mrtvih kotov.

3. Podaljšan Ročaj za Udobno Uporabo: wc pranje krtačo je opremljen z razširjeno in okrepljeno ročaj, zaradi česar je enostaven za prevoz in zmanjšanje vonja.

4. Enostavno Zamenjati Čopič Glave: stikalo design se nahaja na koncu ročaj, ki omogoča uporabniku, da enostavno namestiti in odstraniti krtačo glavo, s preprostim pritiskom navzdol.Posnetek, ki je tesno povezan s krtačo glavo, preprečuje, da bi padli.

5. Stilsko in Praktične Design: To ščetko je tako stilsko in praktične, zaradi česar je kot nalašč za vašo kopalnico.Zasnovan je tako, da se vzdržljiv, enostaven za uporabo in sanitarno-vse, medtem ko zagotavlja celovito čiščenje za vaš wc.

Specifikacija:

Številka Modela: Ščetko Za Kit

Velikost izdelka: o 40.1 * * 10 cm/15.78 * 3.93 palčni

Na embalaži izdelka: boxed/PE vrečah

Izdelek material: PP, goba

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Ščetko

ali

6 x Čopič za Glavo

.

Čopič Tip Razpoložljivi Tip
Material Plastični
Poreklo Celinska Kitajska
Blagovna Znamka alloet

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene