Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Ac Deflektor Zraka Teleskopsko Anti-Veter Opno Klimatska Naprava Piha Vetrobransko Steklo Anti Neposredno Vetrobransko Steklo Piha Veter Vodnik

Na zalogi
€167.10 €83.55

Sku:

p334564

Oznake:

Opis:

Ustvariti udobno sobe z našo klimatska Naprava Vent Deflektor!Uživajte hladen ali topel zrak, poleti ali pozimi z gor-dol, prilagoditev smeri vetra.Izogibajte se neposredni piha in vzdrževanje enotne sobni temperaturi.Ni vijake ali vrtanjem je potrebno za enostavno vgradnjo.Deflektor, ki se giblje od 58 cm, v 108 cm.Da tvoj danes!

Specifikacija:

Material: ABS+PP

Velikost: 58*18 cm~108*18 cm

Teža: približno 580g

Seznam Vsebine:

Zložljive klimatska Naprava Deflektor*1pcs

Opomba:

Zaradi svetlobne učinke in snemalnih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Prosto nastavljiva roko: Uživajte hladen ali topel zrak skozi vse leto, kot je roko lahko enostavno prilagodi, če želite spremeniti klimatske naprave smeri vetra.Udobno bivanje v vsakem letnem času z našimi vsestranski in prilagodljiv notranji pretok zraka rešitev.

2.Anti neposredno piha: Z našimi Zložljive klimatska Naprava Deflektor, uživajo večjo učinkovitost z novo zasnovan izdolbla-out funkcija preprečuje vode akumulacije.Nastavljivo vzmetenje kolesa design podpira gor in dol prilagoditev smeri vetra, da bi se izognili neposredni piha.

3.Enotna sobni temperaturi: Odpraviti neprijetno pretok zraka prenos, ohraniti tudi temperature, in povečanje učinkovitosti za klimatske naprave 2 za udobje.

4.Enostaven za namestitev: Z Zložljive klimatska Naprava Deflektor, boste uživali v bolj zdravo in udobno zraka v zaprtih prostorih, kot je deflects hladen zrak, proč od vašega telesa.Plus, to je enostavno namestiti brez vijakov ali vrtanje zahteva in enostaven za čiščenje.

5.Topla Darilo: Uživajte svež zrak brez nadležnih osnutki z našo zložljive klimatska naprava deflektor.Primerna le za stenske klimatske naprave.To razponu od 58 cm do 108 cm.Presenetite svoje najdražje s praktično darilo!

Vrsta Klimatska Naprava
Številka Modela Zložljive Klimatska Naprava Deflektor
Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene