Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

15 cm 13 cm Premera Universal Mobile klimatska Naprava Izpušne Cevi, Teleskopsko klimatska Naprava Prezračevalni Odprtini Cevi Cev

Na zalogi
€29.62 €14.81

Sku:

p362570

Oznake:

15 cm 13 cm Premera Universal Mobile klimatska Naprava Izpušne Cevi, Teleskopsko klimatska Naprava Prezračevalni Odprtini Cevi Cev

Bullet Točk: 1、Primerno za: Primerno za 13CM/5.12, 15 CM/5.91 v klimatska naprava izpušnih cevi.Ta vrsta klimatska naprava teleskopsko toplote izpušnih cevi lahko namestite na prenosna klimatska naprava.To je priključek, ki je primerna za 13CM/5.12, 15 CM/5.91 v premeru vmesnik.

2、Robusten in Vzdržljiv: Izdelan iz visoko kakovostnih materialov, toplotno odporne, odporne na obrabo, staranje-odporne in imajo daljšo življenjsko dobo.To je odlična zamenjava za poškodovanega prenosna klimatska naprava izpušnih cevi.

3、Enostaven za Uporabo: Enostavno za uporabo.Samo poravnajte cev z prenosna klimatska naprava vent, z dva konca v nasprotni smeri urinega kazalca, dokler se cev je obtičal na klimatske vent.

4、Zmanjšanje Vroč Zrak Vnos: Redno zamenjavo blaga klimatska naprava izpušne cevi izpušne cevi toplote izpušnih cevi, ki jih uporabljate v hladnem prostoru, v krajšem času, in da se boste počutili udobno.Eco-friendly, varčevanje z energijo in prihranite denar.

5、Izboljšati Učinkovitost Hlajenja: Redno zamenjavo dobro klimatska naprava izpušne cevi izpušne cevi toplote izpušnih cevi.Pomaga hitro izpušnih plinov, in ohladi.To lahko izboljša učinkovitost hlajenja, in da se boste počutili bolj udobno.

Specifikacija:

Velikost: približno 130 mm*1,5 m/5.12*59.06 v

150mm*1,5 m/5.91*59.06 v

Material: PVC

Seznam Vsebine:

1*Klimatska Naprava Cev

Opomba:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Skupni Premer】Ta izdelek je primeren za vmesnike, s premerom od 13 cm/5.1 cm do 15 cm/5.9 cm.Klimatska Naprava Cev je 13cm/5.1 palčni ali 15 cm/5.9 palčni klimatska naprava izpušno cevjo priključek.

2.【Dolgo Življenjsko dobo】Je klimatska Naprava Izpušnih ima daljšo življenjsko dobo, je izdelan iz visoko kakovostnih materialov in je toplota, obrabe in staranja odporne.To je odlična alternativa za krhke izpušnih cevi za prenosne klimatske naprave.

3.【Enostavno Upravljanje】klimatska Naprava Izpušna Cev je enostavna za uporabo; preprosto stališče, da poleg prenosna klimatska naprava vent in zavrtite oba konca v nasprotni smeri urinega kazalca, dokler ni pritrjen.

4.【Okolju Prijazno】Uporabo klimatska Naprava Izpušni Prezračevalni lahko kul svojo sobo v manj časa, lahko zmanjša vročega zraka, ki vstopa, se boste počutili udobno, varstvo okolja in varčevanju z energijo, prihranite denar.

5.【Izboljšati Učinkovitost Hlajenja】Redno zamenjavo dobro klimatska naprava izpušnih cevi, z uporabo AC Izpušna Cev pomaga, da hitro izpušni zrak, pomoč ohladi, izboljšati učinkovitost hlajenja, in da se boste počutili bolj udobno.

Poreklo Celinska Kitajska
Vrsta Klimatska Naprava

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene