Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Tuš Ročko Ne Vaja Tuš Zgrabi Palice Non-slip Varnosti Železniškega Roko Odstranitev Sesalni Zgrabi Bar Močno Kopel Zgrabi Ročaj Tuš

Na zalogi
€24.34 €6.85

Sku:

p419195

Oznake:

tuš ročko

[110 KG Teža Zmogljivost] Ta tuš, ročaj je izdelan iz visoko kakovostne plastike in je opremljen s sesalno pokal.Čvrst in ima močan sesalni, ki lahko podpira težo do 110 kg.Priročno in praktično ponuja varnosti, kopalnica, zaradi česar vsak tuš varnejša za svoje otroke, starši ali stari starši!

[Non-zdrsa Oprijem Bar] Ta tuš, ročaj je oblikovan z non-zdrsa oprijem bar z ergonomsko izbokline, ki je preprost za oprijem in izboljšanje stabilnosti in varnosti.Tuš ročico ukrepi 33×8 cm/13×3in, ki zagotavljajo dovolj prostora za prijem, skupaj z lahkoto.

[Enostaven za Namestitev] Ta tuš ročko je enostaven za namestitev, brez potrebe stene vrtanje.Samo z gladko površino in odprite zapah.Postavite tuš ročko, da je potrebno položaj in trdno pritisnite, da je tesen.Končno se zaskoči.Tudi tuš ročko je odstranitev, spremembo drugo mesto za obrok.

[Namig] Ta tuš ročko je ravnovesje pomočnik, ki samo pomagajo podpirati osebo, ki je telo dobro, da ne stojijo celotno telesno težo.Prosimo test dokazovanja odsesovanje skodelice, preden ga uporabite.Se prepričajte, da je trdno pritrjen.In ponovno, če je to potrebno.

[Združljivostni] tuš ročaj mora biti nameščen na neporozni, non-teksturirane in gladke površine, kot so steklo, ploščice.Tudi, tuš sesalna bar funkcije barvni indikator design opomni, če izdelek ostane v normalnih sesalna stanju.OPOMBA: tuš ročko ne more biti nameščen na injekcijsko šivov.

Opis:

Ta tuš ročico ima veliko težo, prostornino, ki poveča varnost kopalnica.Bi vsak tuš varnejša za družinske člane, nosečnice, starejši, otroci in več.

Key Funkcija

Prenosni: Ta tuš ročko prenosni in kompakten, da lahko vzamete ko potujete.Enostavno namestite jo povsod, ki jih potrebujete.

Za večkratno uporabo in Removal: To je tuš, ročaj se enostavno namesti in odstrani.Samo potisnite navzdol, zaskočni zapah za podjetje ali flip jih do sprostitev.

Specifikacija

Ime: Tuš Ročko

Material: Plastika

Velikost: 33 x 8 cm/13×3in

Sesalni Premer: 10 cm/3.9 v

Teža Zmogljivost: 110 KG

Opomba:

1.Morda obstajajo majhne razlike med fotografijo in dejansko barvo izdelka.Bomo poskušali naše najboljše, da vam pokaže točno barvo

2.Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi ročnega merjenja.

1 X Tuš Ročko

110 KG Teža Zmogljivost Tuš Ravnotežje Bar,Trajne Sesalni Zgrabi Bar,Močno Kopel Zgrabi Ročaj

Blagovna Znamka everso
Material Kovine
Poreklo Celinska Kitajska

2 Ocene za ta izdelek

  • Gost
    2023-08-01

    Toplo priporočam, je izdelek Super si zasluži 10 zvezd.

  • Gost
    2023-08-13

    Daje veliko varnost

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene